مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام
زمین مستثنیاتی داخل شهر حدود 30 سال قبل با پروانه کار شهرداری ساخت و ساز نموده ام اما حدود 8 سال پیش اداره مسکن و شهرسازی به اشتباه زمین بنده و کل منازل مسکونی مجاور را ثبت و سند تک برگی گرفته است.
حال که متوجه شدم چگونه میتوانم سند منزلم را بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال بعید و حتی محال است به اشتباه اداره راه و شهرسازی زمین شما و مجاورین را تملک نموده باشد ، احتمالاً زمینهای شما موات اعلام شده و به تملک دولت درآمده و دولت هم برای احیاء و آبادانی آنها را به اشخاص واگذار و فروخته و یا خواهد فروخت .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

نیاز به مشاوره حضوری و بررسی مدارک مربوطه دارید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکاران موافق هستم