مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

آیا اینکه دادخواست اثبات مالکیت برای اراضی ثبت شده و دارای سند رسمی پذیرفته و قابل استماع نمی باشد درست است؟ و اگر اینچنین هست افرادی که حقشان ضایع شده چگونه و با چه دادخواستی به دادگاه صالح تقاضای رسیدگی نمایند؟ لطفا عنوان دادخواست مذکور را ذکر نمایید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" بله درست است و قابليت استماع ندارد . اگر فکر می کنید حقی از شما ضایع شده می توانید با مراجعه به دفتر یکی از وکلای دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه مقیم در حوزه قضائی خود و ارائه اسناد و مدارک ادعا از مشورت تخصصی وکیل بهره مند شوید

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

اصل برا اعتبار اسناد مالکیت است اما دربعضی موارد میتوان ابطال ان را از دادگاه خواست مثل رعایت نکردن قوانین در ثبت صدور سند مالکیت معارض، ثبت اشتباه مالکیت ،وثبت اراضی موات موقوفات و...شما باید با توجه به ادعای خود ببینید ایا مورد شما شامل موارد گفته شده میشود ومدارک کافی برای ادعای خود دارید میتوانید دادخواست ابطال به دادگاه تقدیم کنید اما با توجه به تخصصی بودن مورد مشورت با یکی از وکلای شهرتون میتواند کمک بیشتری به شما بکند

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر مدعی عدم اعتبار سند هستید میتوانید از طرق قانونی ابطال سند رابخواهید و سپس مالکیت خود را اثبات کنید در صورت نیاز به همکاری با بنده یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اثبات مالکیت یکباراست،شماتقاضای ابطال سندمبنی بر......داشته باشید.موفق باشید