مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک توسط پارکینگ

باسلام
خودروی اینجانب با پلاک به نام خودم به مدت7سال در پارکینگی توقیف میباشد
زمانی که با نامه دادگاه جهت فک پلاک به پارکینگ مراجعه کردم متوجه شدم که مسئول پارکینگ پلاکها را بدون اجازه اینجانب یا مجوز مراجع قضایی و انتظامی از خودرو جدا به اصلاح فک کرده اند و بلافاصله مراتب به آگاهی و تایید پلیس 110 رسید
آیا عمل مسئولین پارکینگ در خصوص فک پلاکها بدون هرگونه مجوزی غیرقانونی بوده و تحت چه عنوان مجرمانه ای میتوانم شکایت و پیگیری نمایم با تشکر

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام چون با مجوز مرجع قضائی بوده کاری نمی توانی انجام بدی، همان پلاک برای شما نصب می گردد