مشاوره حقوقی رایگان - دروغ در معامله خودرو

سلام. من دو ماه پیش ماشینی به عنوان بدون ضربه و فابریک خریدم. این مطلب هم در قولنامه ذکر شد و هم توسط کارشناس رنگ تایید شد. امروز ناچارا برای فروش ماشین به کارشناسی مراجعه کردیم و متوجه شدم که ماشین ضرب خوردگی زیادی داره. ضمن اینکه فروشنده بعضی از اشکالات فنی ماشین را پنهان کرده (مثلا اشکال گیربکس ماشین در یک ساعت اولیه کارکرد). احتمال میدم که فروشنده و کارشناس رنگ تبانی داشتن، اما مدرکی ندارم. ضمنا از فروشنده هم آدرس معتبری ندارم و فقط کپی کارت ملی و شماره موبایل دارم. آیا میشود معامله را فسخ کرد یا راه حل دیگری هست؟ سپاس از لطف بیکران شما

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله امکان فسخ معامله به چند جهت وجود دارد که یکی استفاده از خیار عیب است یا اخذ ارش . مجهول المکان معرفی کردن نامبرده و نشرآگهی راه حل سوال دومتان هست که دادگاه با ارجاع امر به کارشناس صحت و سقم ادعایتان را بررسی خواهد کرد و تاییدیه فسخ خواهد داد