مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از شکایت

دوستم ماشینمو بدون اجازه ی من فروخته و الان در زندان هستش و بمن میگویند 10 میلیون بدهیم و از شکایت انصراف بده در حالی که ماشین من قیمتش تقریبا 30 میلیون تومان میباشد و سند و پلاک بنام خودم هست و سند در دست خودم میباشد اگه انصراف از شکایت بدم تکلیف ماشینم چی میشه و پرونده چی میشه و یا بقیه ی پول ماشینم چی میشه

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . شکایتتان از دوستتان به منزله رد تنفیذ معامله فضولی است و دادخواست استرداد عین بدین و خودروتونو دست هرکسی دیدین تحویل بگیرین و با رای صادره از راهور تقاضای توقیف کنین

پرسشگر :

خیلی ممنون دستت درد نکنه

عالی عالی

حسن بهاری زاوشتی

حسن بهاری زاوشتی :

استان :

سلام
شما اگر مایل نیستید دوستتان مجازات بشه می تونید دعوای حقوقی بطلان معامله فضولی بیت دوستتان با خریدار را مطرح کنید و همچنین استرداد ماشین رو هم بخواهید.