مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام
ممنون میشم اظهار نظر پزشکی قانونی رو محاسبه کنید
1_شکستگی قوس تحتانی و فوقانی استخوان عانه راست با ارش8 درصداز دیه کامل
2_شکستگی ستون فقرات واقع در استخوانخاجی که شامل دیه مقدر می باشد
3_ خرد شدگی ثلث تحتانی استخوان زند اعلی راست بدون عیب التیام یافته
4_شکستگی ثلث تحتانی استخوان زند اعلی راست بدون عیب التیام یافته
5-شکستگی استخوان هرمی کف دست سمت راست با ارش 2 درصد دیه کامل
6_در رفتگی مفصل مچ دست با ارش4 درصد دیه کامل
7_اسیب نسوج نرم ناشی از جراحی استخوان زند اعلی راست با ارش دو درصد از دیه کامل
این اتفاق در سال 95 رخ داده
اما سال 98 در حال پیگیری هست
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود اجرای احکام تمام اینها رو حساب خواهد کرد