مشاوره حقوقی رایگان - دروغ گویی هنگام معامله

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان.
ما حدود 34روز پیش یه کشنده خریدیم و بعد باز کردن کارتل و مشاهده یاتاقان معامله کردیم.
امروز بعد ریختن ضدیخ از سیلندر ضدیخ زد بیرون و بعد مراجعه به مکانیک فهمیدیم فروشنده برای این که عیب سیلندر معلوم نشود با اب خالص رادیات رو پر کرده بود تا شکاف سیلندر معلوم نکنه و در قول نامه قید شده که سیلندر به شرط سلامت داده شده و امروز میکانیک گفت این شکاف حداقل مال یک و نیم یا دوسال پیشه.
مزاحمتون شدم شرایط رو ازتون جویا بشم که ما چی کار باید بکنیم؟
پیشاپیش از زحمات تمام دست اندر کاران سایت تشکر و کمال قدردانی رو دارم.

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود می توانید به استناد خیار عیب معامله را فسخ کنید