مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

با سلام شوهر بنده درخواست طلاق داده و بنده به خاطر مهریه عندالستطاعه و شرط نوشتن که حق توقیف ندارم به از اداره ثبت توقیف کرده بودم و الان شوهرم ماشین و خانه رو ازاد کرده و خانه را مقداری مبلغ مادرش از بانک وام تهیه می کند به ایشان می دهد خانه را بنام مادرش و ماشین را خواهر من نمی دانست توقیف بوده خریده الان تکلیف خریدار چیست

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . اولا سوالتان نامفهوم هست . دوما در صورتیکه درست متوجه شده باشم پاسختان بدین شرح است : عندالاستطاعه یا عندالمطالبه بودن ارتباطی به مطالبه مهریه ندارد در صورتیکه اموال از نامبرده کشف منید قادر به توقیف خواهید بود. منزل شاید مستثنیات دین محسوب شود ولی خودرو به شما تعلق میگیرد.