مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام. همسرم در تاریخ دهم تیر به تحریک خانوادش خونمون رو ترک کرده و با وجود اینکه ادمای زیادی رو واسطه کردم و اظهارنامه دعوت به تمکین هم براش فرستادم باز به منزل برنگشته و درخواست نفقه معوقه از تاریخ اول بهمن سال نود و هفت تا به این ور رو از طریق شورا کرده و ادعا کرده که پدرش مخارج مارو میداده! تا از این طریق بتونه طلاق بگیره.
شورا هم بعد از تشکیل جلسه اول که من و وکیل همسرم در ان حاضر بودیم قرار کارشناسی گذاشته و از کارشناس خواسته که نفقه همسرم رو از تاریخی که خواسته (یعنی از اول بهمن به این ور) محاسبه کنه. میخواستم بپرسم ایا ارجاع امر به کارشناس به نوعی خبر از رای شورا به نفع همسرم میده؟ با وجود اینکه تا تاریخ دهم تیر من و همسرم تو منزل مشترکمون زندگی میکردیم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه ارجاع امر به کارشناسی حکایت از این امر دارد ولی شما می بایست اثبات کنید که بهمن ماه نبوده تیرماه بوده تا به کمتر از 6 ماه محکوم شوید و راه طلاق بسته بشه