مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه؟

سلام همسر بنده به مدت 4سال خانه رو ترک کرده و از همان ابتدا من تمکین زدم ولی برای ایشان یک سال نفقه بریدند و پس از صدور حکم مرا جلب کرد و من همان روز تموم نفقه رو پرداخت کردم و بعد از آن مدت تمکین نکردند و ناشزه خوانده شدن و حالا به دلیل نفقه آن موقع درخواست طلاق به دلیل عسر و حرج داده و دادگاه بدوی و تجدید نظر رای به نفع او دادند حالا من به دیوان اعتراض زدم چقدر احتمال دارد رای برگردد؟ و میتواند به دلیل نفقه ای که من پرداخت کردم درخواست عسر و حرج بدهد؟؟ و قضیه برای چند سال پیش است، من الان چکار باید کنم ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام قضیه حساس هست بله امکان کمک به شما وجود دارد ولی به نظر میرسد فوت وقت نموده اید تا دیر نشده با وکیل مجرب همکاری نمایید