مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل نفقه ؟

سلام من خودم منزل رو ترک کردم و شوهرم از همان روز تمکین زدند به من یک سال نفقه تعلق گرفت و بعد از آن تمکین نکردم و ناشزه شدم آیا الان میتوانم به دلیل آن نفقه که بعد از محکومیت شوهرم پرداخت شد طلاق بگیرم یا چون پرداخت شده دیگر حق طلاق را به من نمیدهند؟ با توجه به شروط عقد نامه که اگر مرد 6ماه نفقه ندهد زن میتواند طلاق بگیرد

پاسخ ها :

علی  میرزایی

علی میرزایی:

سلام.خیر نمیتوانید.

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . خیر مجدد آن شرط را مطالعه کنید لفظ استنکاف از پرداخت رو رد میکنید در حالیکه همسرتان استنکاف نکردن