مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروج

آیا برای محکومیت زیر ده میلیون حکم ممنوع الخروجی گرفت اگر جواب مثبت است چگونه میشود گرفت؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال برای ممنوع الخروج نمودن محکوم مالی ، در قانون مبلغ حداقلی پیش بینی نشده است . از دادگاه اجرا کننده حکم تقاضای ممنوع الخروجی محکوم علیه مالی را بنمائید.

رضا کریمی

جناب آقای رضا کریمی :

موافق با همکار گرامی جناب گنجی برای ممنوع الخروج نمودن محکوم مالی قانون کذار مبلغ حداقلی اعلام ننموده است و ز دادگاه اجرا کننده حکم تقاضای ممنوع الخروجی محکوم علیه مالی را بنمائید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،سهل ترین راه ممنوع الخروج کردن ازطریق اداره ثبت می باشد.موفق باشید