مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی

سلام وقتتون بخیر
من سربازه پیران شهر هستم میخوام از طریق اعصاب و روان انتقالی بگیرم برای تهران چون ساکن تهرانم خودم میخواستم ببینم اگه اینجوری انتقالی بگیرم تویه پایان خدمتم ثبت میشه؟؟

اگه اطلاعی دارید ممنون میشم جواب بدید یا اینکه راهنمایی کنید از کجا در این مورد سوال بپرسم.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مبحث انتقالی در سابقه ثبت نمی شود اما قوله اعصاب و روان اگر در پرونده پزشکی شما درج شود در کارت های هوشمند نیز لحاظ می شود

یک وکیل

سلام" سوال شما ارتباطی به امور حقوقی ندارد و به سازمان وظیفه عمومی مربوط است . از مرجع مربوطه بپرسید .