مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

یکدستگاه آپارتمان در دفتر املاک از شخصی طی قولنامه دارای کد رهگیری مبایعه نامه خریداری کردیم و مبلغ 180 میلیون تومان پرداخت شده. الان حدود یکسال از تاریخ قولنامه میگذرد اما فروشنده به عناوین مختلف از تحویل ملک و انتقال سند امتناع مینماید و ملک فوق در تصرف خودش میباشد. سوال اینکه میتوانم الزام به سند بکنم و خلع ید بگیرم؟ و یا اینکه خسارت و ضررو زیان پولم را بگیرم؟ چه مدت روند قضایی طول میکشد؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید و سوال بنده این است که چرا تا کنون اقدام ننموده اید و خسارت مرتبط را نیز اگر در قولنامه ذکر شده بود می توانید اخذ نمایید
روند قضایی بسته به مکان و نوبت پرونده ها متفاوت می باشد و عموما بین دو تا پنج ماه متفاوت خواهد بود
شما می توانید برای مشاور بیشتر با بنده و با همکارا بسیار محترمم در دادراه تماس و از تجربیات عملی ایشان بهره مند شوید

یک وکیل

سلام" اگر ملک سند مالکیت داشته باشد و سند مالکیت هم در توقیف نباشد بدوا ارسال و ابلاغ اظهارنامه رسمی و سپس می باید دعوی الزام خوانده به انتقال سند رسمی مالکیت مورد معامله را در دادگاه صالح مطرح نمائید و پس از انتقال سند ، دعوی خلع ید مطرح نمائید و دریافت ضرر و زیان هم به مفاد قرارداد فروش و پیش بینی و تعیین وجه التزام و خسارت بستگی دارد . روند قضائی هم بستگی به مراحل آن (دادگاه نخستین ، دادگاه تجدیدنظر ، اجرای احکام) و تراکم پرونده های موجود در شعبات رسیدگی کننده مراجع قضائی دارد .