مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای ارش معیوب

باسلام خدمت تمامی وکلای محترم
بنده یه طلبی داشتم از یه شرکتی که توقیف اموال گرفتم و یه خودرو که از طریق دادگاه مزایده شده بود بجای طلبم قبول کردم و بعد یکسال ماشینی که توی پارکینگ بوده رو قبول کردم و از قضا یه مشتری که خودش شیفته این خودرو مزایده ای ما شد ماشین رو از من خرید حالا با گذشت 70 روز این آقا مدعی شده که سیلندر ماشین یه کوچولو مویه (ترک) داره و تقاضای کل این مدت کارکرد رو ماشین رو داره
بنده هم بهش گفتم فسخ معامله غیر خرج کرد ظاهری حالا سوال بنده؛ آیا این شخص میتواند کل خرج کرد اعم از موتوری و ظاهری و هزینه دادرسی و کارشناس رو از من بگیره ؟ وکلای محترم راهنمایی لطفا. از همکاریتون سپاسگزارم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، سؤال نامفهوم است،به هرحال اگراتومبیلی که فروختیدموقع فروش این عیب راداشت شما ضامن هستیدوالاچنانچه بعدا عیب پیداکرد مربوط به شمانیست.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با فرض سوال شما خیر.یاالله