مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

با سلام من چند روز پیش یه ماشین دادم دسته دلال که بفروشه بعد متوجه شدم ماشین رو بیشتر از اون که به من پول داده فروخته یه قرارداد دستی تو خونه باهام نوشت به قول خودش که پول بنگاه رو ندم سند ماشین هنوز دست خودم هستش من نمیدونم ماشین رو به کی فروخته حتی متوجه شدم شماره ی تماس من که روی بیمه نامه ماشین بود رو خط زده تا خریدار با من تماس نداشته باش باید چیکار کنم

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

با سلام. خودرو را طبق مبایعه نامه از شما خریداری کرده است?

پرسشگر :

سلام نه من ماشین رو امانت دادم بهش تا برای من بفروشه یه قرارداد دستی تو خونه بهم داد امضا کردم مبایعه نامه بنگاهی نبود ممنون که زود پاسخ دادید سر کار خانم اسماعیلی

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر قولنامه امضا کردید تلویحاً معامله ایشان را قبول کردید