مشاوره حقوقی رایگان - آیا متن تنظیم دادخواست مطالبه خسارت به خودرو صحیح است

خواهان ع خوانده ش
تعیین خواسته و بها مطالبه قیمت خودرو با احتساب کلیه خسارتهای وارده علی الحساب موقوم به مبلغ ده میلیون هزینه ابطال تمبر مالی باقیمانده متعاقبا هنگام صدور به رای و اجرای حکم تودیع می گردد.
مستندات و متضمنات ودلایل :
بی مبالاتی کارکنان آن سازمان نسبت به عدم حفظ و نگهداری خودرو متوقف شده سبب ااجاد خسارت شده است. مرتبط به مادتین 328-331قانون مدنی
شهادت شهود سند مالکیت خودرو.
شرح دادخواست :
ریاست محترم دادگستری شهرستان $
با سلام و تحیت
احتراما به استحضار میرساند: خوانده محترم از آنجاییکه دارای شخصیت حقوقی است لیکن در نبود خواهان و عدم اطلاع و عدم اجازه و رضایت ش توسط کارکنان خود اقدام به انتقال خودرو در ید و مالکیت خواهان را به محل و مکان متعلق به خود نموده و پارک شده است. در حالیکه محوطه ای که خودرو پارک شده است بصورت شبانه روزی توسط کارکنان خوانده حفظ پاسداری و نگهبانی میشود. لذا عدم حفظ و نگهداری کارکنان ش سبب ایجاد خسارت به خودرو متعلق به خواهان را صددرصد وارد نموده است. با عنایت به این مهم مورد از موارد بارز و مشمول ماده تین 328د331 قانون مدنی است. استدعا به رسیدگی صدور به رای مقتضی قانونی است. با نهایت تشکر تجدید احترام
امضا خواهان در ضمن تعداد دو برگ مستندات پیوست و ارایه می گردد. لطفا راهنمایی و نقاط ضعف برطرف نمایید. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پرسشگر گرامی " اینجا درگاه الکترونیکی طرح سوالات کوتاه حقوقی و پاسخ کوتاه به سوالات مذکور است و نه نگارش ، تنظیم و تدوین دادخواست یا لوایح دفاعیه !!! زحمت بکشید دادخواست خود را به دفتر یکی از وکلای دادگستری مقیم در حوزه قضائی خود برده و با پرداخت اجرت ، خدمات حقوقی مورد نیاز را دریافت نمائید .