مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی صادر شد

باعرض ادب و احترام فراوان خدمت شما وکلای عزیز و زحمتکش
چند روز پیش یک پیام مبنی بر قرار نهایی صادر شد برای بنده ارسال شد
موضوع شکواییه علیه بنده خیانت در امانت یک فقره چک برگشتی مبلغ حدودا 7تومان بود. پس از چند روز مراجعه کردم گفتند پرونده به نفع شما بسته شده.
سوال من از شما سروران گرامی این است:
آیا به صورت قطعی ماجرا حل شده و منع تعقیب شدم؟
آیا میشود دومرتبه حکم تغییر کند و بر علیه من شود؟
لازم به ذکر هست بنده نه ابلاغی دریافت کردم نه سوال جوابی شدم نه جلسه دادگاهی رفتم فقط این پیام چند روز پیش اومد واسم. و بعدم رفتم پرسیدم اینو گفتن

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . قرار منع تعقیب از طرف شاکی تان قابل اعتراض و رسیدگی مجدد در مرجع دیگری است . دادگاه کیفری 2 با بررسی مجدد پرونده یا تایید رای بدوی خواهد نمود یا پس از نقض منع تعقیب قرار جلب به دادرسی صادر خواهد کرد و ادامه پرونده.....