مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه و پس گرفتن طلا و سکه

بادرود و خسته نباشید بنده چند سال پیش مقداری طلا و سکه به پدرم امانت سپردم و رسید با دو امضا بهم داد و در رسید قید شد امانت و مدتی بعد نیز طلاهای مادرمم که بهم بخشیده بود خرد خرد فروختم جمعا 232 میلیون بهش دادم رسید گرفتم قرار بود و نوشتیم دو برابر نرخ سود بانکی بهم بده بعد فهمیدم اخذ این سود نزول میشه اشکال شرعی داره کتبی نوشتم به بابام گفتم سود نمیخوام بعدا اصل پول بده که 22میلیون خرد خرد داد و رسید دادم حالا میگم دستم تنگه طلاهامو و سکه امانت بده با الباقی پول 208 میلیون میگه چه پولی اون رسیدها فریبم دادی گرفتی من پیرمرد بیسوادم... درصورتی که در رسیدهای تایپ شده با 4 امضا با خط خودش اسم و فامیلش نوشته، 30 سال کارمند ارتش انباردار نقشه بوده، بانک میره فرم تکمیل میکنه حقوقش کامل میگیره، یکبارم برام رضایت نامه امضا کرد حالا میگه منو فریب دادی من بیسوادم، سواد تکمیلی نداره اما هوشیار و عاقل هست سواد در حد گلیمشو از آب بکشه داره حال باید چکار کنم پول هم ندارم وکیل بگیرم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. ابتدا اظهارنامه دهیدسپس مطالبه مبلغ را خواستار شوید اگر مالی دارد قابل توقیف است. و تقاضای تامین خواسته دهید . به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

یک وکیل

اگر رسیدها جعلی نباشد میتوانید مطالبه وجه کنید البته اخلاقا کسی از پدرش نباید شکایت کند. برای وکالت در صورت تمایل تماس بگیرید