مشاوره حقوقی رایگان - ادعای کارت به کارت اشتباه

با سلام. من در تلگرام با شخصی معامله انجام دادیم و آن شخص به گفته خودش ، انتقال وجه کارت به کارت را از حساب شخص دیگری انجام داده . و الان ان شخص ادعا میکند که اشتباه پول را انتقال داده و چت تلگرام را پاک کرده است و من هیچ مدرکی از این که این معامله را انجام داده ایم ندارم ،‌خواستم ببینم باید چکار کنم اگر این افراد شکایت کنند که انتقال وجه اشتباه بوده.

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

پرداخت در وجه شما قرینه بدهکاری طرف است هر چند اصل بر عدم بدهکاری است ولی زمانی به اصل مراجعه می شود که دلیل و یا قرینه ای نباشد لذا گفته شما قابل پذیرش است مگر اینکه طرف دلیل خلاف آن را بتواند ارایه نماید