مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه استرداد خودرو

با سلام خسته نباشید من یک خانمی تنها هستم به علت نداشتن پول سه ماهه به دادگاه مازندران نمیروم البته موفق شدم استرداد خودرویم را بگیرم آیا این تاخیر به ضرر من می باشد خواهش می کنم راهنماییم کنید با تشکر از استاد گرامی.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

با سلام لطفا در طرح سوالاتتون دقت کنید وبصورت کامل سوالتونو مطرح کنید همکاران که نمیتونن حدس بزنن منظور شما چیه

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر رأی قطعی شده باشد می توانید درخواست صدور برگ اجرائیه بدهید وتأخیر تأثیر در آن ندارد.یاالله

پرسشگر :

با سلام خانم نازنین عزیز همسرم به اتفاق شوهر خواهرم ماشینی که به نام من بوده در غیاب من فروختن به پدر شوهر خواهرم من شکایت کردم موفق شدم وقاضی رای به نفع من داده چون دو سال ماشین دستشان است من تقاضای اجرت المثل دادم چون پول نداشتم اعسار دادم بدلیل اینکه نیم ساعت دیر به دادگاه رسیدم به حرف پدر شوهر خواهرم گوش کرد واعساری که دادم رد کرد الان سه ماه که به دادگاه مراجعه نمیکنم آیا برای من مشکلی از لحاظ دیرکردنم است لطفا کمکم کنید با تشکر از زحمات شماخدانگهدارتان باشد.

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام نه از شما که شکایت نشده برای شما مشکلی پیش بیاد