مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند تک برگ بدون شکستن دیوارهای زمین سند منگوله دار امکان پذیر است؟

سلام، ایا وقتی سند منگوله دار برای یک زمین دیوار کرده در روستا داریم، برای سند تک برگ گرفتن اداره ثبت میتواند بگوید حتما دیوارهای زمین را بشکنید (جهت عقب نشینی) تا سند تک برگ طبق مشخصات جدید (طبق عقب نشینی بنیاد مسکن) بدهیم ؟!!! این در حالی است که بنیاد مسکن با یک تعهد نامه قبول کرده که ما هر زمان نیاز به نوسازی یا ساخت بود انوقت دیوار شکسته شود.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چنانچه مشمول طرح قرار گرفته باشد بله میتوانند