مشاوره حقوقی رایگان - وکیل متبحر و با تجربه؟؟

سلام و عرض ادب.
آیا از شهر تهران وکیلی که در اعمال ماده 477 تخصص،تبحر و حتما تجربه داشته باشد حاضر هست؟لطفا اگر کسی تجربه اینکار را داشته است اعلام کنید.

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام اعمال این ماده نیاز به تبحر خاصی ندارد بلکه نیازمند دلیلی جدید غیر از مستنداتی است که قبلا به دادگاه ارائه نموده اید میباشد.

پرسشگر :

فکر نمیکنم اینگونه باشد زیرا آنچه شما بیان کرده اید مربوط به اعاده دادرسی و ماده 474 می باشد.برای موفقیت در اعمال ماده 477 باید ثابت کرد رای صادره که قطعی شده خلاف بین شرع می باشد و این حتما تسلط به فقه را نیاز دارد.تشکر...

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم