مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به محل خدمت

آیا میتوانم تقاضای انتقال به محل کار قبلی ام، را نمایم؟
در اداره ای نوشهر مشغول به کار بودم اما پست سازمانی ام در شهر چالوس بود، مدتی بدون رضایت به شهر محمودآباد منتقل شدم به دیوان مراجعه که با قید فوریت دستور موقت صادر که اجرا نشد و برای پیگیری به دیوان رفتم و قاضی استعلام کرد و با تاخیر بیش از سه هفته به اداره نوشهر محل اشتغال سابقم و اولیه منتقل نشدم بلکه به اداره پست سازمانی ام در شهر چالوس برگردانده شدم.
میتوانم لایحه و اعتراض کنم که به نوشهر بروم؟
در دستور موقت بازگشت به محل خدمت شهر نوشهر و توقف انتقال قید شده.
آیا باید به دیوان اطلاع دهم که به محل خدمت باز نگشتم?و لایحه بدهم?

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام وقتی اداره متبوعتون اجرای رای نمیکنه چه هدفی دارین ؟ از رییس اداره به لحاظ استنکاف از اجرای رای شکایت کنید ولی نهایتا زیر نظر آنها کار میکنید شاید خودتان اذیت بشین