مشاوره حقوقی رایگان - دعوای حقوقی یا کیفری

سلام بنده به عنوان نوه کارهای مادربزرگم رو انجام میدادم خصوصا کارهای بانکی الان ایشان مدعی هست پول از حسابشون کسر گردید و مدعی هستن من آن را برداشت کردم درصورتیکه خودشون اجازه کارها رو به من میدادن در ضمن شوهر خاله های من هم میگویند پول ها ایشان بیشتر از این بوده و مدعی هستن گاهی اوقات مجبور میشدم پولی از کارت ایشان جابجا کنم حالا من سوال این هست این مسله حقوقی هست یا کیفری یا چطور باید ثابت کنم که من پول از حساب ایشان به نفع خودم برداشت نکردم ضمنا ایشان حقوق بگیر بنیاد شهید هستن و چون کارت دی در شهرستان ما نمیشد استفاده کرد مجبورم بود جابجای از اون کارت هم داشته باشم تا بتوانم کارش رو انجام بدم ضمنا بعضی مواقع خود ایشان عنوان میکردن به عنوان قرض پول بردار.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،هرنوع ادعایی راقاضی نمی پذیردولذامادربزرگ شمابایدبرای اثبات ادعادلیل بیاوردازاینرووقتی کارت ورمزآن رابه شماداده دلالت بررضایت وی بوده و...موفق باشید

پرسشگر :

سلام ممنون اگه ایشان شکایت مطرح کنن دادگاه حقوقی هست یا کیفری چون ممکن هست ادعای سرقت بکنن

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام .ایشون میتونن شکایت کیفری طرح کنن با عناوین اتهامی ...
اما باید اثبات کنن چون کارت و رمز رو در اختیار شما قرار داده و به صرف ادعا شما محکوم نمیشید