مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

با سلام
ساختمان ما 4 واحد هست که یک طبقه خالی از سکنه می‌باشد و مالک سه واحد یک نفر هست
مستاجر واحدی که مالک یک واحد هست با قوانین مخالفت میکند
دو طبقه 4 نفر ساکن هستن هستن و یک طبقه 3 نفر
مبلغ 2 ملیون تومن صرف هزینه ی پمپ آب شده که تقسیم بر نفرات کردیم حالا اون واحد میگه باید تقسیم به کل طبقات بشه یعنی طبقه ای که ساکن نداره هم باید هزینه پرداخت کنه
میخواستم بدونم قوانون در این زمینه چی میگه ؟
با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . بله حق با ایشون هست . به جز قبوض مصرفی مشاع که واحد های خالی نباید بپردازن مابقی هزینه تعمیرات رو باید کل مالکین اعم از ساکن یا غیر ساکن تقبل کنن.