مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید یه سوال دارم میشه جواب بدین مهریه 100میلیون عمدالستآعه باشه شرط کردن حق توقیف اموال ندارم اگرمهریه بخوام یک سوم حقوق شوهرم هش الان سوالام اینجاس که من توثبت اسنادتوقیف کرده بودم شوهرم رفته عدم توقیف گرده و الان شوهرم درخواست طلاق داده الان این شرط برای طلاق دادن اونم میشه یعنس فقط یک چهارم حقوقش رو میده یا میتوانم دادگاه اثبات کنم اموالش رابابت مهریه بگیرم و دوم اینکه زوج دادخواست طلاق داده تکلیف نفقه منو بچه هام چی میشه از وقتی دادخواست داده میتونم بگیرم هیچی پول نداده میتونم اثبات کنم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با مراجعه به دادگاه و توقیف اموال میتوانید استیفا حق نمایید و ربطی به عند الاستطاعه بودن ندارد