مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

باسلام و ممنون از پاسختون. میشه لطفا راهنمایی کنید که از کجا شروع کنم. من یکبار دوسال پیش فرم مشاغل سخت را پر کردم اما موافقت نشد دوباره اعتراض زدم بازهم رد شد یعنی با ضریب مشاغل سخت موافقت نشد ولی الان با توجه به شراط زندگی با دو فرزند و همسر بیمار مجبور هستم که به بازنشستگی فکر کنم و دوست دارم حداقل از این چندسال خبرنگاری استفاده کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.سپاسگزارم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . سوالتون خیلی مبهمه . شغلتون خبرنگاریه ؟ یا ؟؟؟؟ قبولی مشاغل سخت و زیان آور ارتباطی به فرزند و همسر سالم یا بیمار ندارد مربوط به نوع شغلی است که در آن فعالیت میکنید و تا شغلتون و قسمت شغلیتون تغییر نکنه به ندرت مجددا به تقاضای مشابهتون رسیدگی کنن مگر اینکه شغلتون جدیدا در زمره مشاغل زیان آور انگاشته شده باشه که بحث دیگری است