مشاوره حقوقی رایگان - تصادف،واژگونی خودرو

سلام و خسته نباشد
بنده در یک تصادف رانندگی که موجب واژگونی خودرو به خارج از جاده شد سرنشین بودم و آسیب جدی دیده ام،با توجه به اینکه دادگاه به علت بی احتیاطی راننده را مقصر اعلام کرد،امروز یک ابلاغیه بنام قرار نهایی و تصمیم دریافت کردم،با محتوای 2 متهم یکی راننده مقصر و دیگری بیمه،در خصوص راننده مقصر با قرار دادن کفالت آزاد،و در خصوص بیمه قرار منع تعقیب صادر گردید
آیا من به عنوان سرنشین حادثه حق دریافت دیه شخص ثالث را دارم با توجه به اینکه جواب قطعی و دارای درصد آسیبِ من از طرف پزشک قانونی کامل نشده است.
ممنون میشم اگر پاسخ بدید،خداقوت

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله به شما دیه تعلق خواهد گرفت و بیمه و راننده هردو محکوم به پرداخت آن به شما خواهند شد ولی عدم پرداخت راننده مانع عدم پرداخت بیمه نیست و شما میتوانید وصول دیه از بیمه کنید