مشاوره حقوقی رایگان - دو تخته زمین

سلام.ما دو تخته زمین بغل هم داریم.یه تخته برای ماست یه تخته هم برا فامیلمونه.ما زمین خودمونو خونه درست کردیم و دو متر جا گذاشتیم.الان فامیلمون میخواد خونه درست کنه و میگه من اون دو متری که شما جا گذاشتین رو میخوام بگیرم.ایا حق اینو داره که اون دومتری که ما جا گذاشتیم رو بگیره یا نه؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر در اسناد تعلق 2 متر به شما قطعی هست خیر. و در صورت اقدام فامیلتون از دادگاه دستور موقت توقیف عملیات نسبت به اون قسمت بخواین