مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و ایراد ضرب و جرح

با سلام بنده در تاریخ 98/5/20 شکایت ترک نفقه به همراه ایراد ضرب و جرح دادم پزشکی قانونی هم تایید کرده ولی ده روز گذشته هنوز هیچ جلسه ای برای رسیدگی به شکایت بنده تشکیل نشده چند روز طول می کشد تا اولین جلسه تشکیل بشه ؟ خیلی استرس دارم مجبور شدم شکایت کنم چون همسرم و مادر شوهرم منو از خونه با ماشین اورده گذاشتند خونمون و گفتند میریم شکایت می کنیم که تو خودت خونه را ترک کردی و بچه اتو رها کردی و رفتی همسرم وقتی عصبانی میشه هر چی دم دستش باشه را پرت می کنه حتی بعضی مواقع میخاد بچه را پرت کنه به خانواده اش میگم اونا میگن که چیزی دم دستش نذار همیشه پیش خانواده اش سرم داد میکشه منم به خاطر بچه ام تحمل می کردم ولی اخیرا خانواده همسرم به خانواده ام توهین می کردند منم گفتم شما حق ندارید به خانواده ام چیزی بگید به همین خاطر پدر و مادر همسرم منو هل دادند و پاهایم زخمی شد و پزشکی قانونی هم تایید کرد اونا میخاند منو طلاق بدند ولی میگن ما تو دادگاه میگیم خودش خونه را ترک کرده تا نفقه بهش تعلق تگیره منم می ترسم دیگه به اون خونه برگردم چون مادر شوهرم گفته دفعه بعد اون قدر به سرت می زنیم و میگیم خودش از اول روانی بوده به نظر شما من باید چه کار کنم خواهش می کنم راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . زمانهای رسیدگی بسته به دادگاه هر شهری متفاوت است و بنده از محل شکایت شما بی اطلاعم. دوم اینکه 10 روز فرصت چندان زیادی نیست که نگران کننده باشد ولی میتوانید با مراجعه به دادسرا پیگیر پرونده باشد. و سوم اینکه شکایت ترک انفاق مشخص میکنه شما خود خارج شدید و تمایل به بازگشت دارید یا خیر