مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام. خانم بنده به مدت دوهفته منزل و پسرم رو ترک کرده به قصد طلاق و پیغام هم گذاشتن ک درخواست طلاق دارن و تا الان هیچ خبری ازش نیس حتی به خونه پدری شون نرفتن و حتی خونواده ش از ایشون بی خبرن و گوشیش رو خاموش کرده. تقاضای کمک داشتم الان بهترین راه حل چیه؟ آیا با درخواست عدم تمکین هم قابل پیگیری هستن یا ابتدا باید درخواست مفقودی بدم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام ابتدا اظهارنامه تمکین به محل آدرس پدریشون اعلام کنین. ثانیا به کلانتری و آگاهی اعلام مفقودی کنین.