مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت اینستگرامی

برادرم یک شب مست بود از خونه میزنه بیرون چراغ همسایه روشن بود چون آشنا بودن به خانومش پیام میده میگه میگه بیداری یه سیگار میخوام حالم خوب نیست گوشی دست شوهرش بود و ازش حرف میکشه اونم میخواد امتحانش کنه ادامه میده تا شوهره میاد پایین و درگیر میشن حالا رفتن شکایت کردن با پیام اینستا و فیلم دوربین مجازاتش چیه البته گفته بیا پایین قدم بزنیمو ازت خوشم میاد من دم خونتونم اخر پیام هم گفته ببخشید ناراحتت کردم ولی تا بگه میدونستم همچین ادمی نیستی شوهره میاد پایین

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بسته به شکایت طرف و نوانش داره که مزاحمت شکایت کنه یا رابطه نامشروع یا .... به احتمال زیاد با جریمه تمام خواهد شد باز بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده و ادله موجود در پرونده داره