مشاوره حقوقی رایگان - حضانت بچه بعد طلاق

من حدود 3سال میشه از همسرم جدا شدم دختر 7ساله دارم و حضانتش با پدرش هست ولی یکسال به خاطر اینکه مغز بچرو منحرف میکردن نذاشتم بچه رو ببینه الان یکسال میشه اجازه ندادم بچه رو ملاقات کنه کلا تو این یکسال هم کلا پیداش نبود حتی تماس هم نگرفت بعد یکسال پیداش شده و میگه حکم جلب گرفتم و شناسنامه بچه دستشه و نمیده من بچرو مدرسه ثبت نام کنم ایا میتونه با حکم منو بگیره و بچه رو ازم بگیره ،انقد بی منطق هم هست هیجوره راضی نمیشه حرف زدن هم باهاش کلا بی فایدس منم میترسم بچه رو بدم دیگه نشونم نده قبلا این اقا اعتیاد داشته به شیشه اصلا دوست ندارم بچم دستش بزرگ بشه لدفا راهنماییم کنید چیکار کنم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به احتمال زیاد حکم جلبی صادر نشده چون در این مدت برا شما هیچ اخطاری جهت رسیدگی به ممانعت از تحویل طفل نیومده و شما هم هیچ دادگاهی شرکت نکردین. برای اطمینان خاطر برین مجتمع قضایی شهرتون و با ارایه کد ملی سوال کنین و با خبر بسین . در مورد شناسنامه اگر حضانت طفل با شماست ثبت نام مدرسه کنین اگر با پدرش هست باید حضانت رو از ایشون سلب کنین. در مورد شناسنامه المثنی بگیرین

یک وکیل

شما حق ممانعت از ملاقات طفل طبق حکم دادگاه را ندارید و درصورت ممانعت مجازات و حتی ممکنه محکوم به حبس شوید. برای ثبت نام بچه تو مدرسه میتوانید دادگاه خانواده بروید