مشاوره حقوقی رایگان - ادعای فروش مال غیر

من عضو پروژه مسکن بودم و بعلت عدم توان مالی در آورده درخواستی به پروژه مجبور به فروش امتیاز خودم شدم اخیرا داماد سابقم با در دست داشت کپی مبایعه نامه که امضاهای من بعنوان فروشنده و امضای خانم و دخترم روی سند نموده مدعی اینکه در سه دانگ آن پروژه با من شریک است شکایت کیفری نموده لازم بذکر است به دادسرا کپی ارایه نموده و اصل آن مدرک را ندارد و فقط قصد آزار و اذیت خانواده مرا دارد و بنده هم با ضمانت کارمند دولتی آزاد هستم و پرونده جهت روند رسیدگی از سوی دادیار شهرستان بعلت عدم صلاحیت به تهران ارسال شده جهت رسیدگی

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

خیر با کپی نمیتوان اقامه دعوی نمود

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با اثبات كار در زماني كه حتي قراردادتون تموم شده بوده ميتوانيد حقوق و بيمه ايام مزبور رو دريافت كنيد