مشاوره حقوقی رایگان - زمین قولنامه ای

با عرض سلام یک زمین قولنامه ای مربوط به سال 1342 که تو شهرداری هم پرونده داره و قولنامش مال همون سال هست و پدرم در سال 1357اعدام شده و ما هم کوچیک بودیم الان این قولنامه زمین را پیدا کردیم و زمین هم تا حالا ساخت و ساز نشده وسط بازار هم هست اما حالا شهرداری دیوارشو خراب کرده و ما هم که تازه این قولنامه را پیدا کردیم باید کجا بریم و چکار باید کرد در ضمن ما چهار برادر و شش خواهر هستیم و پدرم برادری هم نداشته و پدر بزرگم بعد فوت پدرم یک سال بعد فوت کرده و کسی هم نبوده که دنبال کارا باشه. الان باید کجا بریم؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.موضوع شما حتماً مستلزم استحدام وکیل است.ولیکن قبل از مراجعه به وکیل حداقل گواهی جصر وراثت پدر را از شورای جل احتلاف تهیه فرمایید.یاالله