مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تمکین

با سلام. من زوجه هستم و مدت یک سال و هشت ماه خونه پدرم هستم. به دلیل کتک کاری از ایشون شکایت ضرب و شتم کردم ایشون هم ازم شکایت تمکین کردن. بعد از جلسه اول دادگاه تمکین و در حالی که پرونده من هم در حال انجام بود شوهرم به بهانه اینکه به خاطر پسرمون برگردیم سر زندگیمون ازم خواست که هردومون دیگه تو جلسه های دادگاه شکایتامون حاضر نشیم تا منو برگردونه ولی بعد از اینکه من براش رضایت دادم ازم خواست مهریمو ببخشم چون قبول نکردم ایشون زدن زیر حرفشون و گفتن دیگه نمیخواد با من زندگی کنه بعد گفت سه سال صبر کن من دکتریمو تموم و بعد گفت دیگه نمیتونم باهات زندگی کنم بعد یه هفته دیگه حتی جواب اس ام اس هامو ندادن. من خیلی از لحاظ روحی ضربه خوردم و مدام براش پیام میفرستادم که ببخش و بیا زندگیونو درست کنیم با اینکه دست بزن شدید داشت ولی باز کلی اصرار کردم به خاطر پسرم و راستش ته دلم هنوز دوسش داشتم. تا یک سال همینجوری به امید اینکه روزی پشیمون بشه منتظر موندم تا هفته پیش رفتم دنبال پیگیری پرونده که رفته بود واسه دادگاه تجدید نظر. قاضی گفت تنها راهت اینه که با چندتا شاهد بری خونه شوهرت و اگه رات نداد ازش شکایت ترک انفاق کنی و تمکین هم برداشته میشه ازت. حالا اگه شوهرم پیش شاهدا قبولم کنه بعد رفتن اونا بیرونم کنه یا اذیتم کنه چون ازش میترسم باید چکار کنم؟ یا اصلا اگه دیگه اجازه نداد از خونه برم بیرون چطور به دادگاه ثابت کنم که من رفتم سر زندگیم؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام در صورتیکه شما را از خونه بیرون‌کند میتوانید مراتب را به110 اطلاع تت صورتجلسه تنظیم و از آن استفاده کنید.و در خصوص اجاز ندادن حق سلب ازادی شما را ندارند واین هم با شهود قابل اثبات است