مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

زن دوم بدون اجازه همسر اول عقد دایم عادی نموده ام الان زن دوم درخواست ثبت واقعه ازدواج از دادگاه داده است و قبل از اینکه روز تعیین شده برسد من او را طلاق عادی داده ام آیا روز تشکیل دادگاه این طلاق عادی را باید مطروحه کنم و قابل پذیرش از سوی قاضی هست یا خیر؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.دادخواست همسرتان درخواست ثبت واقعه ازدواح استواین واقعه طلاق ارتباطی به خواسته ایشان ندارد.البته بهتر است که سند را هم نشان بدهید که اگر در دادنامه لحاظ شود عاری از لطف نیست.