مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام مهریه 100میلیون عندالستطاعه هس و شرط کردن حق توقیف اموال ندارم و مهریه بخوام یک سوم حقوقه سوالم اسنجاست که ثبت اشنادتوقیف گردم عدم توقیف کردن و شوهرم رفته دادگاه طلاق داده و الان میگن باید همونجور بدم توسند نکاحیه اونجور قبول کردی درحالیکه ایشان اموال زیادی دارن بمن کمک کنید تا بتوانم حقمو بگیرم و درحالی که ایشان توتا طلاق قبلی رو بمن نگفتن زمان خواستگاری و تدلیس کردن شاهد هم دارم و دفتر خانه دبه کردن این شرط رو نوشتند و بنده تازه با داشتن دوبچه رفتم دادگاه اونجا هرقسمت رفتم بمن گفتن اینها اینجورن و دوتاش رفته ازدستشون

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه توافق کرده باشید و در سند نکاحیه قید و قبول کرده باشید دیگر کاری نمیتوانید انجام بدهید و همان توافقتون قابل اجراست

پرسشگر :

من قبول نکردم ولی مجبوری چون قندشکسته بودن و بزن بکوب گردن حلقه خریدن و بعدش بازار خریدهامون رو کردیم بعد رفتیم سرعقد این جورکردن ما هم بخاطر ابرو قبول کردیم من شاهد دارم حتی دفترخونه شاهده

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورت شناسايي اموال بنامشون اقدام به توقيف و مزايده كنيد