مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام خسته نباشید. شوهرم درخواست طلاق داده از 98-4-12و بنده میتوانم نفقه گذشته چند ماه را نداده و حالا به نفقه اقدام نمایم برای دوتا بچه و خودم حقوق شوهرم 4میلیون دویست هزار هست و دوتا بچه دارم چقدر حساب میشه یک سوم حقوقش. و کمتر از 20میلیون تامین خواسته چی هست که بنویسم

پاسخ ها :

یک وکیل

سوال درهم و مبهم است تماس بگیرید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بنده سيد اقايي نيستم بنابر تقاضاي خودتون از ارايه پاسخ امتناع ميكنم