مشاوره حقوقی رایگان - سند کمپانی پراید81 صندوقدار

حقیر پراید 81 را دوماه پیش بمبلغ 10م ت فروختم و مبلغ2م تومان ماند که هنگام تعویض پلاک پرداخت کند حال من از فروشنده قبلی برگ کمپانی را نگرفته ام و به من وکالت پلاک داده بود که انجام داده‌ام و اکنون خریدار ثالث میگوید از 2م ت باز هم مقداری بماند تا دریافت همان برگه ولی چه مقداری باید بماند؟ آیا نبود ان برگه مشکل ساز است؟ بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بستگی به توافقتون داره و هر توافقی هنگام قولنامه نوشته اید همانگونه عمل میشود

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام احتمالا بايد سند بنامتان منتقل شود