مشاوره حقوقی رایگان - نفقه حقوقی و قرار عدم صلاحیت

سلام وقت شما بخیر من یه سوالی داشتم از خدمتتون
شوهرم یکسال و نیمه که منو رها کردن ما تو دوران عقدیم من برای نفقه ازشون شکایت کردم بعد الان این ابلاغیه برام اومده میشه راهنمایی کنید اون قرار عدم صلاحیت یعنی چی؟؟ متاسفانه یعنی شکایتم شکست خورده؟؟؟ متن ابلاغیه اش اینه: نسبت به دعاوی شما به طرفیت آقای مبنی بر الزام خوانده به تهیه مسکن جداگانه و مطالبه خسارات دادرسی و مطالبه نفقه قرار عدم صلاحیت صادر شد.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،یعنی این شعبه دادگاه نمی تواندرسیدگی کند،قرارعدم صلاحیت برای آن دادگاه وصلاحیت برای دادگاه دیگرراتعیین میکند.موفق باشید