مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه لوازم شخصی

سلام من چطوری میتونم لوازم شخصی خودم رو از منزل شوهرم خارج کنم؟ متاسفانه کلید ندارم و اگه برم باید کلیدساز در رو باز کنه و اینکه جهیزیه م توسط کارشناس لیست برداری شده و متوجه شدم تعدادی از وسایلم رو به منزل پدرشون بردن
اگه من برم ممکنه بگه که اون وسایل هایی که نیست رو خودش برده؟من چطوری باید وسایل ضروری و شخصیم رو از اون خونه خارج کنم؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

سلام.بایستی از دادگاه نامه بگیرید برا آوردن وسایلتون