مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پیامک های یاهو و جی میل از سرخط های ایرانسل

سلام من چند وقتی هست که پیامک های کدهای تایید یاهو جی میل برای ورود به ایمیل را از سر خط های ایرانسل دریافت میکنم که شکل پیامک ها هم به صورت غیر معموله و شبیه یاهو و گوگل نیست میخاستم بدونم دلیلش چیه؟ البته کدها درسته و بالافاصله میاد و من با وارد کردنشون میتونم وارد یاهو و گوگل بشم، سوال کردم گفتند بخاطر تحریم هاست مث اینک سرخط از ایرانسل به یاهو و گوگل کرایه داده شده ولی عجیبه شما میدونید دلیلش چیه ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بعد مرخصي خودتونو معرفي كنيد و تقاضاي اعزام به درمانگاه و استعلاجي كنين