مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

من چند سالی با یکی از دوستانم در زمینه کارهای ایمنی (آتشنشانی) ساختمان ها کار میکنم.
امروز پیشنهادی به من داد مبنی بر این که من بشم مدیر عامل شرکت و تمام کارهای اداری در سازمان آتشنشانی بنام من بشه (تا قبل از این همه کارها و شرکت بنام ایشون بود و نامنظم پیش میرفت کارها). از پیشنهادش جا خوردم ولی به من میگه من نمیتونم مدیریت کنم کارها را و اینکه چون پدرشون داخل سیستم هست میگه نمیخواهم اسمی از ما باشد داخل آتشنشانی بنظر شما چه مسائلی امکان دارم برای من بوجود بیاد در صورت قبول کردن این سمت. یا حتی امکان سواستفاده هست در این موضوع

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اولا درود بر شما که قبل از وقوع واقعه علاج آن را می طلبید
دوماً قرارداد و اساسنامه مربوطه راحتما به سمع و نظر یک کارشناس حقوقی برسانید
و سوماً با عنایت به موضوع خدماتی بودن شرکت شما هر اقدام و یا بدهی اسبق و یا در زمان اینده به محض قبول سمت به شما منتقل می شود. پیشنهاد می کنم اگر به ایشان اعتماد کافی ندارید جدا از اینکار خودداری نمایید
ضمنن اگر هم قصد اینکار را دارید مفاسا حساب ایام مدیریت ایشان را به انضمام یک فقره چک ضمانت و یا سفته اخذ نمایید تا برای شما در آتی دردسر ساز نشود

یک وکیل

همکارم پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند.