مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در مال

سلام خانه ای را با مادرم در شهرک اندیشه به صورت شراکت خریدم چون در آن زمان مجرد بودم کل خانه را به نام مادرم سند زدم حالا بعد از بیست سال می گوید این خانه مال من است در ضمن خواهر و شوهرش شاهد بودند که نصفی از پول خانه را من دادم به او گفتم نصفه خانه مال منه ولی هر زمان که از دنیا رفتی حق من بین وارث تقسیم میشه حداقل بابت سهم من یک نوشته یا رسید به من بده تا بعد از 120 سال که از دنیا رفتی من حقم را بگیرم اگر راهی از طریق قانون است که حقم را بگیرم لطفاً کمکم کنید. با تشکر از شما عزیزان.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،چنانچه شهودی که دارید حاضربه شهادت به نفع شماباشند میتوانیدسهم خودرا بگیرید.موفق باشید

سید رسول میروکیلی

سید رسول میروکیلی :

استان :

سلام دادگاه و ادارات کسی را مالک میدانند که سند رسمی بنامش باشد . میتوانید دادخواست اثبات مالکیت نسبت به سهمتان با استناد به شهادت شهود و اصلاح سند و الزام مادتان به انتقال سند نسبت به سهمتان به دادگاه بدهید ولی کار سختی در پیش دارید . مگر بتوانید بگونه ای از او اقرار نامه یا قرار داد عادی بگیرید