مشاوره حقوقی رایگان - سلام. نحوه برداشت وجه از حساب مسدود شده چیست

سلام. نحوه برداشت وجه از حساب مسدود شده چیست؟ حسابمو سال 92 مسدود کردن. چک امانت رو برگشت کردن و خیانت در امانت کردند در حقم. من به مبلغ داخل حساب نیاز شدید دارم چطوری باید برداشت کنم. به پول داخل حساب نیاز دارم. یارانه و سهام خودم و زنو بچم هنوزم ميره تو همین حساب و نميدونم چیکار کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

تا رفع مسدودی نشود امکان برداشت نیست. باید مشکل را بروید حل کنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر علت برگشت چك عدم تطابق امضا يا كمبود موجودي نباشد به حقوقي سايپا مراجعه كنيد