مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث اجرایی به مال توقیف شده

اعتراض ثالث اجرایی به سند زمینی که تبدیل به 6 واحد آپارتمان شده و توسط بنده توقیف شده با قولنامه عادی بنگاهی اشخاص ثالث که تاریخ فروش آنها قبل از تاریخ توقیف سند میباشد و برخلاف قانون پیش فروش ساختمانها معامله در دفترخانه ثبت نشده است با توجه به مواد 22 و 46 و 47 و 48 قانون ثبت اسناد و مواد 146و147 اجرای احکام مدنی چه حکمی صادر خواهد شد. ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام .توضیحات کامل نیست . به عنوان ثالث وارد شدید مالک زمین هستید ؟؟؟
بدون اذن شما ساخت و ساز شده؟؟؟
شما سند رسمی دارید؟؟؟؟