مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی در مورد چک برگشتی

باسلام خدمت شما بزگواران بنده یه چک برگشتی دارم دروجه شرکت سایپا سررسید چک 30/11/97 بوده چک تو همان تاریخ برگشت خورده علت برگشت چک و بانک دی مسدودی حساب به علت دستور مرجع قضایی اعلام کرده ولی رفتم بانک صادرات میگن اصلا حساب تون تو اون تاریخ و بعد مشکلی نداشته و پرینتی که داده علتش رو عدم تطابق امضا اعلام کردن واحد کلر چک هم شعبه ای بوده در استان مرکزی زنگ زدیم میگن هیچ حکم قضایی یا هیچ چیز دیگه تو پرونده شمانیست نمیدونم علت برگشت چک دلیلش چی بوده به علت زمانی که گذشته حالا سایپا از من 600000هزار تومان دیرکرد میگیره لطفا راهنمای کنید که چه جوری ما از حقمون دفاع کنیم باتشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر علت برگشت چك عدم تطابق امضا يا كمبود موجودي نباشد به حقوقي سايپا مراجعه كنيد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم