مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو و توقیف خودرو و برای رفع توقیف چه کار باید کرد

باسلام
من در تاریخ 1398/03/29 خودروی پراید مدل 84 از آشنایی بصورت دست دارمی با چندتا شاهد در شهر ساری استان مازندران معامله کردم که قیمت خودرو 22000000 میلیون بوده که مبلغ پانزده میلیون آن را نقداً داده و مبلغ 7000000 میلیون بعد از سند زدن قرار شد به ایشان پرداخت کنم و این ماشین بجز خریدار اول که از نفر اول یعنی صاحب سند اصلی وکالت داشته مابقی نفرات تا خودم (3 نفر) سند دست دارمی داشته ایم که وقتی برای سند به دفتر خانه مراجعه کردم دفتر خانه گفت مهلت وکالتنامه تمام شده و باید صاحب سند اصلی برای زدن سند به دفتر خانه مراجعه کند و بعد از تقریباً سه ماه قضیه سند بلاتکلیف مانده بود چون صاحب اصلی سند را پیدا نکرده بودیم که در همین روزها در تاریخ 98/06/10 پلیس راهنمایی و رانندگی ماشین را بعلت داشتن شاکی که تامین اجتماعی شهر ابهر از طرف قاضی متوقف کرد و گفت ماشین توقیفی میباشد و باید به پارکینگ برود و بعد از چند ساعت ماشین به پارکینگ منتقل شد و بعد مشخص شد صاحب اصلی سند مبلغ 53/000/000 میلیون به تامین اجتماعی بدهکار میباشد. خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام دهم. اگر ما سه تا خریدار آخر با هم شکایت کنیم بهتره یا هر کدوم جدا شکایت کنیم ؟ آیا راه حلی بهتر هم هست یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم .

پاسخ ها :

یک وکیل

تا تسویه حساب نکنید خودرو آزاد نمیشود لذا فکر اساسی برای معامله تان بکنید.

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام علاوه بر جبران خسارت جريمه دولتي هم خواهيد شد